Інтерактивні технології
громадянської освіти


Оптимізація Google Panda почала працювати в українській версії пошукача

Опубліковано 12.08.11 14:12

Google Panda В офіційному блозі компанії Google Україна з'явився запис про те, що оновлений алгоритм пошуку сайтів тепер допомагає шукати якісні сайти і на українській мові.

Новий алгоритм «Панда» протягом декількох місяців доступний користувачам англомовної версії пошукача, а з цього тижня доступний і для інших мов, включаючи українську. Проведені дослідження показали, що «Панда» видає користувачам якісніші результати, і вже одержала багато позитивних відгуків.

Зміни в Google Україна приведуть до того, що пошукові результати почнуть відрізнятися на 6-9%. Це трохи менше, ніж в англійській версії. Після впровадження «Панди» в оригінальному Google, користувачі почали одержувати близько 12% інших посилань.
It is so pleasant to work with experts. Click here to find out more regarding david hoffmeister.
Єдині офіційно підтримувані Google мови, які ще не сумісні з «Пандою», це японська, китайська і корейськай, для яких алгоритм все ще допрацьовується.

Нагадаємо, що Panda 2.2 була запущена в Google у середині червня. А ще через декілька тижнів, в рамках боротьби з низькоякісними сайтами, Google заблокувала в пошуку всі результати доменів .co.cc
Головна | Новини | Статті | Інтерв'ю | Огляди | Фото
© Showua.biz. All Rights Reserved